Mostar

INTERA i SPARK ugostili ClearViewIP

Sci-Tech / Flash | 07. 04. 2017. u 07:57 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

INTERA Tehnološki Park i SPARK Business Park u četvrtak, 6. travnja 2017. godine ugostili su Tima Butlera iz poduzeća ClearViewIP. ClearViewIP je vodeće europsko poduzeće koje svojim klijentima pruža usluge kreiranja strategije intelektualnog vlasništva u IT sektoru.

Uvijek aktualna tema intelektualnog vlasništva iznimno je važna u IT sektoru gdje se proizvodi zasnivaju na inovativnosti, orginalnosti i znanju. Upravo zato su INTERA TP i SPARK organizirali sastanak sa stručnjacima iz ovog područja kako bi ojačali vlastite pravne kapacitete, ali i omogućili dodatna znanja svojim startupima.

Radni sastanak, kojem su nazočili članovi pravnih timova INTERA TP-a i SPARK-a, održan je u ugodnoj atmosferi INTERA Tehnološkog Parka nakon čega je uslijedila kratka prezentacija rada ClearViewIP-a pred startupima koji su od Tima Butlera dobili iznimno korisne savjete za svoj daljni rad.

Nakon kratke pauze za ručak gosti iz ClearViewIP-a preselili su se u SPARK gdje su se detaljnije upoznali s radom ovog poslovnog parka, a potom i s njihovim startupima.

INTERA Tehnološki Park i SPARK Business Park imaju misiju jačanja startup scene u Mostaru i upravo zato sve češće pokreću zajedničke inicijative kojima žele doprinijeti kvaliteti svojih usluga. Ova posjeta još je jedan dokaz da su na pravom putu da svojim startupima pruže najbolja znanja vrhunskih stručnjaka, priopćeno je iz INTERA-e

Kopirati
Drag cursor here to close