Nova teorija

Icke: Imamo samo tri godine za spas čovječanstva

Sci-Tech / Flash | 21. 03. 2016. u 07:39 Z.S.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Icke upozorava da će, ako se ''ne probudimo iz magle u kojoj živimo'', mračna elita psihopata imati potpunu kontrolu nad čovječanstvom kroz AI (Artificial Intelligence) tehnologiju

Bivši nogometaš i bivši BBC-jev voditelj David Icke , koji je nakon povlačenja iz mainstream medija postao svojevrsni guru teorija zavjere u alternativnim krugovima , uskoro kreće na novu svjetsku turneju.

Cilj mu je upozoriti da će, ukoliko se ''ne probudimo iz magle u kojoj živimo'', mračna elita psihopata imati potpunu kontrolu nad čovječanstvom kroz kompjutersku AI (Artificial Intelligence - umjetna inteligencija) tehnologiju i to za najkasnije tri godine.

Još 2000.-ih Icke je govorio da su svijetom zavladala bića koja su zapravo reptili u tijelima istaknutih pojedinaca . Od tada je pokrenuo rasprave o brojnim teorijama zavjere poput onih da je napad 11. rujna ''posao ljudi iznutra'' te o korupciji bankarskog sustava.

Icke sada predviđa da ukoliko se ''milijarde ne probude'' do 2018. godine , mogli bi biti zarobljeni u stvarnoj verziji Matrixa poput one iz slavnih filmova s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi.

Icke je sve podrobno objasnio u dvosatnom intervjuu objavljenom na YouTubeu.

Kopirati
Drag cursor here to close