Studenska razmjena

IAESTE Twinning Mostar - Beč

Sci-Tech / Flash | 04. 06. 2017. u 06:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentska organizacija IAESTE Mostar (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je od 25. svibnja do 28. svibnja održala takozvani ˝twinning˝ sa IAESTE BOKU iz Beča u Mostaru.

Twinning je proces kratkotrajne razmjene članova i iskustava između dva lokalna ureda. Cilj twinninga je bolje upoznavanje članova te poboljšavanje odnosa sa drugim uredima radi skupljanja što boljih međunarodnih praksi za studente u Mostaru.

U sklopu četverodnevnog programa, gosti iz Austrije su obilazili znamenitosti Mostara, Blagaj i vrelo rijeke Bune, Bunicu, Počitelj, vodopad Kravica i Međugorje. Osim obilazaka znamenitosti, mogli su uživati u lokalnim trdicionalnim jelima i pićima.

Za dobru organizaciju i atmosferu su se pobrinuli članovi IAESTE Mostara, koji su mukotrpnim radom u prethodnim mjesecima osigurali dobar provod Austrijancima.

Ovaj događaj označava početak ljetnog programa IAESTE Mostara. Kroz narednih par mjeseci lokalna poduzeća i Sveučilište u Mostaru će ugostiti 15 studenata iz svih dijelova svijeta te im omogućiti stručnu praksu upravo u Mostaru. . Posebno važan je tradicionalni GETT Mostar, koji će se ove godine održati 29. i 30. srpnja.

IAESTE Mostar poziva sve studente da im se pridruže i dožive nezaboravno ljeto u sklopu Ljetnog programa.

Kopirati
Drag cursor here to close