#thisisbillgates

I Bill Gates otvorio profil na Instagramu

Sci-Tech / Flash | 15. 08. 2017. u 07:37 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbogatiji čovjek na svijetu i suosnivač Microsofta, Bill Gates otvorio je svoj službeni profil na Twitteru.

Da se zaista radi o "onom" Billu Gatesu potvrdili su i iz Instagrama te mu dodijelili status provjerenog profila.

Tijekom vikenda Gates je na Instagramu objavio tri fotografije iz Tanzanije gdje je ručao s djecom u osnovnoj školi Kicheba i družio se s Upendo Mwingirom, liječnikom koji se bori protiv tropskih bolesti, piše Zimo.co.

Iako mu je to, za sad, jedina objava na Instagramu, bila je dovoljna da prikupi čak 184 tisuće pratitelja.

Hello from Tanzania, Instagram! I just had a great lunch with some amazing kids at Kicheba Primary School in Muheza and met Upendo Mwingira, a remarkable physician who has dedicated her career to fighting neglected tropical diseases. Melinda and I have been coming to Tanzania for many years now. I always love seeing how much progress the country has made to improve health and provide opportunity. Plus, the scenery is stunning. Whenever I travel to places like this, I wish others could come along and meet the people I get to meet. I have no doubt it would leave them as optimistic as I am about progress happening around the world. I’ll be sharing photos from my adventures here on Instagram, and I hope you’ll follow along.

A post shared by Bill Gates (@thisisbillgates) onAug 11, 2017 at 9:58am PDT

Čini se da će nakon Facebooka, Twittera i osobnog bloga, Gates svoj humanitarni rad promovirati i na Instagramu.

Inače, par tjedana prije Gatesa, svoj je Instagram profil otvorio i drugi najbogatiji čovjek na svijetu (koji je nekoliko sati bio i najbogatiji), Amazonov Jeff Bezos. No, on je ipak izazvao nešto manje pozornosti kod pratitelja na Instagramu.

Nakon 5 objava, Bezosa prati tek 31,4 tisuće pratitelja.

Tko će biti bolji u prenošenju svojih poruka pratiteljima i što će objavljivati tek ćemo vidjeti. Ali će biti zanimljivo pratiti hoće li se stanje među pratiteljima promijeniti ako Bezos ponovno zasjedne na vrh liste najbogatijih.

Kopirati
Drag cursor here to close