Band 2 i Band 2 Pro

Huawei predstavio Band 2 fitness narukvice

Sci-Tech / Flash | 19. 07. 2017. u 13:04 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei je predstavio nove fitness narukvice–Band 2 i Band 2 Pro. Oba modela dijele većinu specifikacija dok Pro model ima i jednu dodatnu opciju - GPSšto mu omogućava i naprednije funkcije u odnosu na Band 2.

Neovisno o odabranom modelu u standardnu opremu ubraja se podrška za Android (4.4+) i iOS (8.0+) uređaje, PMOLED zaslon, praćenje prijeđene udaljenosti, brzinu i pravac kretanja, praćenje otkucaja srca te praćenje kvalitete sna.

Band 2 Pro uz sve navedeno ima još i podršku za GPS kojim je putem TruSleep opcije moguće pratiti detaljnije podatke vezano uz navike spavanja i način disanja, javlja Bug.hr.

Running Coach pobrinut će se za detaljnije bilježenje podatka vezano uz trčanje, a posebni Firstbeat algoritam analizirat će prikupljene podatke te potom savjetovati korisniku kako da vježbanju pristupi više sa znanstvene strane.

Dodatno, Band 2 Pro izračunava i VO2 Max kojim se određuje maksimalni volumen kisika kojeg tijelo korisnika može unijeti, prenijeti ga u mišiće, te ga iskoristiti kao energiju za vrijeme trčanja. Proizvođač navodi kako je točnost oko 95%.

Oba modela su vodootporna (do 5 ATM) i energiju potrebnu za rad crpe iz baterije kapaciteta 100 mAh. Možda se kapacitet čini nedostatan, ali je sasvim dovoljan za 21-dnevnu uporabu. U slučaju korištenja GPS-a, autonomija pada na 3,5 sata. Srećom, bateriji do 100% napunjenosti treba oko 1,5 sat.

Huawei za sada nije otkrio vrijeme dolaska u trgovine te cijenu po kojima će se prodavati. Detaljne specifikacije dostupne su na službenim internetskim stranicama proizvođača.

Kopirati
Drag cursor here to close