Mostar

Građevinski fakultet promovirao 83 prvostupnika, 44 magistra i šest inženjera

Sci-Tech / Flash | 11. 12. 2015. u 13:09 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diplome su dobila 83 prvostupnika, 44 magistra građevinarstva i šest diplomiranih inženjera građevinarstva.

Na promociji magistara građevinarstva ili diplomiranih inženjera građevinarstva dekan Građevinskog fakulteta prof. dr. sc. Ivan Lovrić kazao je da su magistri sada osposobljeni za planiranje, projektiranje, nadziranje i izvođenje stručnih razvojnih i znanstvenih programa.

''Nakon određenog vremena i stjecanja radnog iskustva bit ćete osposobljeni i za preuzimanje vodećih uloga u poduzećima i istraživačkim institucijama. Budite ponosni na vaše rezultate'', rekao je Lovrić, napominjući kako su studenti stekli zavidno znanje i kompetencije.

''Uvjeren sam da ćete svoje znanje u budućem radu dostojno inženjerski primjenjivati i kontinuirano nadograđivati, jer je tehnološki napredak u svijetu jako intenzivan. I mi koji ostajemo raditi ovdje moramo promišljati kako pronaći odgovore na sve izazove i kroz različite oblike cjeloživotnog obrazovanja podijeliti ih s vama'', kazao je dekan.

Lovrić je istaknuo kako se unatoč teškim uvjetima u kojima djeluje fakultet ne smije zanemariti općedruštveni i javni značaj koji je po definiciji dan akademskoj zajednici.

''Današnje preuzimanje diploma doživite i kao pečat i učvršćivanje veze s fakultetom, a u vašem budućem radu slobodno možete računati na našu stručnu pomoć'', poručio je dekan.

Kopirati
Drag cursor here to close