Zavidni rezultati

Građevinski fakultet iz Mostara iznimno uspješan na 43. Građevinijadi

Sci-Tech / Flash | 04. 06. 2016. u 17:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bečići su ove godine od 20. do 25. svibnja ugostili oko 2000 studenata iz sedam zemalja s fakulteta građevine, arhitekture i geodezije .

Građevinijada 2016 bila je itekako uspješna za Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru koji je sa svojih 60 studenata postigao zavidne rezultate u natjecanjima u znanju, kao i u sportskim natjecanjima.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru jako je ponosan na svoj ljepši spol koji je u Mostar donio dva pehara za prvo mjesto iz rukometa i košarke. Djevojke su uz izvrsnu timsku suradnju, pokazale itekakvu fizičku spremnost i od 20 fakulteta uspjele izboriti prvo mjesto u oba sporta. Dok su se dečki uz žensku ruku pobrinuli da odigraju odličnu partiju šaha i osvoje 3. mjesto u istom.

''Osim što se neumorno igralo na terenima i razmišljalo o sljedećem potezu, istaknut ćemo sljedeće: ovim mladim budućim inženjerima spušta se kapa dolje jer su sa svojim znanjem uspješno opravdali rad ovoga fakulteta osvojivši 2. mjesto iz kolegija Metalne konstrukcije, 3. mjesto – Mehanika tla i temeljenje, te 3. mjesto za kolegij Statika konstrukcija. U ukupnom poretku popeli su se na 5. mjesto.

Čestitamo im na postignutim rezultatima i nadamo se da će istim tempom nastaviti i sljedeće godine na Građevinijadi 2017'', priopćili su organizatori s fakulteta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close