Udruga

Filozofski fakultet: Osnovan ''Forum studenata društvenih znanosti''

Sci-Tech / Flash | 01. 06. 2017. u 05:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 31. svibnja 2017. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održana je Osnivačka skupština Udruge „Forum studenata društvenih znanosti.

Tom prilikom je usvojena Odluka o utemeljenju Udruge, Statut, Poslovnik o radu Skupštine, te su izabrana tijela Udruge, navodi se u priopćenju novonastale udruge.

Za predsjednika Udruge izabran je Matej Boras, student politologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Za predsjednika Skupštine Udruge izabran je Josip Perković, također student politologije na Filozofskom fakultetu.

Upravni odbor Udruge, pored predsjednika Udruge i predsjednika Skupštine čine još i Josip Talić, Tomislav Soldo, Ilija Gabrić, Josipa Kovač, te Vlatko Bešlić. Za članove Disciplinske komisije Udruge izabrani su: Marija Šuća, Zvonimir Jukić i Mario Kajić.

Na samom početku sjednice, nazočnima se obratio Matej Boras, kao predsjednik Inicijativnog odbora za osnivanje Udruge. Kratko je prezentirao rad Inicijativnog odbora, te razloge osnivanja Udruge.

Nakon izbora za predsjednika Udruge, Matej Boras je prigodnim riječima zahvalio svim članovima na izboru, te najavio spremnost na suradnju sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru.
Sjednici su bili nazočni predsjednik Studentskog zbora Filozofskog fakulteta, Boris Blažević, te predsjednik Sveučilišnog Studentskog zbora Marko Džoić.

Na sjednici su ukratko prezentirani ciljevi i djelatnosti kojima će se Udruga baviti, a prezentiran je i način na koji će Udruga biti ustrojena kroz podružnice, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close