Novo kopiranje

Facebook počeo testiranje kamere nalik na Snapchat s filterima i naljepnicama

Sci-Tech / Flash | 09. 08. 2016. u 12:52 Z.D.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budući da Facebook nije uspio kupiti Snapchat, ova društvena mreža pokušava imitirati neke njegove funkcije kako bi svoje korisnike što više zadržali na mreži.

Podsjetimo, Instagram (koji je u vlasništvu Facebooka) je nedavno pokrenuo svoju novu funkciju sličnu Snapchatu, pod nazivom Stories koja je, prema nekima, čak i bolja od samog Snapchata, a Facebook je sada počeo testiranje kamere koja je nalik na Snapchat s filterima i naljepnicama.

Korisnici koji budu testirali funkcije mogu očekivati sučelje nalik ovome na fotografiji, u kojemu možete dodavati naljepnice i filtere, piše Zimo.co.

O ovim se funkcijama nagađalo još prije nekoliko mjeseci, a sada su se počele i pojavljivati. Facebook uključuje i MSQRD pa ćete filtere i efekte moći postavljati direktno u kameru.

Ova je društvena mreža u svom priopćenju poručila da korisnici sve više dijele sadržaje te da im oni u tome žele pomoći.

Nova se funkcija trenutno testira na Android i iOS platformama u Kanadi i Brazilu, a iz Facebooka nisu htjeli otkriti kada će opcija biti dostupna svim korisnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close