Mostar

ELSA raspisuje natječaj za sudionike prve Klinike ljudskih prava

Sci-Tech / Flash | 14. 11. 2016. u 10:52 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europsko udruženje studenata prava (ELSA) Mostar raspisuje natječaj za sudionike prve Klinike ljudskih prava u Mostaru koju organizira ELSA Mostar.

Klinika ljudskih prava zamišljena je kao edukacijski program kojem je primarni fokus na ukazivanju kršenja ljudskih prava u Bosni i Hercegovini. Navedena Klinika okupiti će predstavnike pojedinih udruženja koji će govoriti o diskriminaciji društvenih grupa koje predstavljaju te uvažene profesore i asistente.

''Cilj je da studente Pravnih fakulteta u Mostaru naučimo ljudskim pravima društvenih grupa čija se prava najviše krše i gdje je diskriminacija učestala pojava, a to su: prava povratnika, prava osoba sa posebnim potrebama, LGBT populacije, prava žena, prava žrtava rata itd.'', poručili su organizatori.

Klinika će se održati na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, u dvorani za simulaciju suđenja od 21.11.-13.12.2016. godine, ponedjeljkom i utorkom od 14 h do 16 sati. Svi sudionici će dobiti certifikat pri završetku Klinike ljudskih prava, a uvjet je da budu prisutni na minimalno 14 sati od ukupno 16 sati koliko traje Klinika ljudskih prava.

1.) OPĆI UVJETI

a.) Natječaju mogu pristupiti studenti I., II., III. i IV. godine studija sa Pravnih fakulteta u Mostaru;
b.) Prijaviti se mogu samo članovi ELSA-e Mostar, a ukoliko nisu potrebno je javiti se porukom u inbox na službenoj Facebook stranici ELSA-e Mostar.

2.) PRIJAVA

Prijava mora sadržavati CV i motivacijsko pismo (do 200 riječi) sa nazivom dokumenta u formi prezime_naziv dokumenta (npr. Pandža_CV, Pandža_motivacijsko pismo).

3.) DOSTAVA PRIJAVE

Prijave se dostavljaju na e-mail adresu [email protected] zaključno sa 17.11.2016.godine.

Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće biti uzete u razmatranje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close