Odjel obiteljske medicine

Dom zdravlja Mostar: Na pojedine preglede pacijenti će se morati unaprijed naručivati

Od 1. siječnja će se kod pojedinih liječnika morati naručivati kao kod onih u privatnim ordinacijama'', kažu iz Doma zdravlja.
Sci-Tech / Flash | 16. 12. 2017. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Foto: Arhiva/ Bljesak.info

Odjel obiteljske medicine s patronažom organiziran je kroz rad 36 timova obiteljske medicine koji pružaju zdravstvenu zaštitu stanovništvu koje gravitira Domu zdravlja Mostar, točnije njegovim registriranim korisnicima. Timovi rade na 18 lokacija u gradu i prigradskim naseljima.

Najveći broj timova, njih deset, radi u središnjoj zgradi Doma zdravlja. Većina liječnika ima popunjenu kvotu pacijenata, a neki su odlučili od iduće godine uvesti promjene u radu. Naime, u pojedinim ambulantama u Mostaru već nekoliko tjedana stoje natpisi kako će se pacijenti morati naručivati za preglede od 1. siječnja 2018. godine.

''Od 1. siječnja će se kod pojedinih liječnika morati naručivati kao kod onih u privatnim ordinacijama. Znači, pacijent će nazvati i zakazati termin kada će doći. Samo pojedini liječnici su se odlučili na taj potez, dok drugi nastavljaju raditi kao do sada'', rekli su za Večernji list iz Doma zdravlja Mostar.


Kopirati
Drag cursor here to close