2017.

Dolazak vrhunskih stručnjaka u Polikliniku Vitalis

Sci-Tech / Flash | 28. 12. 2016. u 20:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U novoj godini Poliklinika Vitalis nastavlja po starom, prvi tjedan u novoj godini je rezerviran za najbolje stručnjake.

Dr. Josip Banović, specijalist estetske i plastične kirurgije ponovno dolazi u Polikliniku Vitalis. Ponedjeljak 2.1. i subota 7.1. je rezerviran za preglede kod doktora Banovića, a isti dan možete uraditi tretmane dermalnim filerima ili botoxom.

Dr. Banović je veliki dio svoje edukacije obavio na prestižnim centrima u SAD-u (Houston Methodist i MD Anderson Cancer Center u Houstonu, Texas). U Mostar dovodimo vrhunskog operatera.

Dr. Banović obavlja široki spektar zahvata i tretmana: povećavanje i podizanje grudi, stražnjice, korekcije ožiljaka, ušne školjke i očnih kapaka, ginekomastija, povećanje usana, dermalni fileri i botox, te brojni drugi.

Dr. Mustafa Bazardžanović, specijalist urologije dolazi 4.1. (srijeda). Dr. Bazardžanović je jedan od vodećih urologa u našoj zemlji sa obavljenih preko 500 operacija iz svoje struke. Uspješno se bavi: bolestima bubrega i bubrežnim kamencima, bolestima prostate i mokraćnog mjehura, problemima mokrenja, karcinomima mjehura i bubrega i brojnim drugim bolestima.

Naručite se već danas na broj 036 310 210.

Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. kat

Kopirati
Drag cursor here to close