Za svakog ponešto

Dani Studentskog zbora: Nakon kviza znanja slijede natjecanja i partyji

Sci-Tech / Flash | 04. 05. 2015. u 15:00 M.A.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu manifestacije 'Dani Studentskog zbora' , u ponedjeljak je uspješno završen ovogodišnji Kviz znanja. U vrlo jakoj konkurenciji, 65 studenata natjecalo se u pismenom, a potom i usmenom dijelu ispita iz općeg znanja. Najuspješnijim studentima dodijeljene su prigodne diplome kao uspomena, ali i novčane nagrade u iznosu od 250, 150 i 100 KM .

 

Pobjednici Kviza znanja 2014/ 2015 :

1. mjesto : Kristijan Musa - Filozofski fakultet ( FF )
2. mjesto : Marko Musa – Fakultet strojarstva i računarstva ( FSR )
3. mjesto: Franjo Pavlović- Fakultet prirodoslovnih, matematičkih i odgojnih znanosti ( FPMOZ)

Studentski zbor obavještava sve studente da su prijave za sportski dii programa ovogodišnjih Dana Studentskog zbora još uvijek u tijeku, ovaj tjedan na redu su natjecanja iz kuglanja, šaha i tavle, i to po idućem rasporedu:

 

Natjecanje u kuglanju biti će održano 7. svibnja (četvrtak), prijave se mogu poslati na [email protected],  do srijede u ponoć.

Natjecanje u šahu i tavli biti će organizirano 8. svibnja (petak), prijave se mogu poslati do četvrtka u ponoć na [email protected] Uz prijavu treba poslati ime i prezime, fakultet i broj indexa.

Od ostalih događanja kroz tekući tjedan, za utorak 5. svibnja SZ najavljuje Sajam studentskih organizacija i časopisa koji će biti održan u vremenu od 10-14h na platou u kampusu ispred Ureda Studentskog zbora.

U 12h u učionici 315 FPMOZ-a biti će održana i prezentacija Turističke zajednice grada Mostarau kojoj će svi studenti moći doznati koje aktivnosti grad Mostar i turistička zajednica priređuju.

U srijedu je na programu Kulturno zabavna večer u prostorijama kantine Filozofskog fakulteta u kojoj će svi studenti moći uživati u večeri poezije i zabavnom programu pjesama uz akustičnu gitaru. Program počinje od 18:30h.

Večer je rezervirana za prvi u nizu 4 tematskih partya u okviru zabavnog programa. Party Hercegovaca od 22h u noćnom klubu Drugi način.

U četvrtak će se održati edukativna radionica na temu: 'Kako napisati životopis i motivacijsko pismo', u učionici na FPMOZ u popodnevnim satima.

''Pozivamo sve studente da se odazovu brojnim sadržajima koje je Studentski zbor priredio za njih u sklopu ovogodišnjih Dana zbora'', priopćili su iz Studentskog zboga

Kopirati
Drag cursor here to close