Telemach

Bh. građani tijekom pandemije više telefonirali, surfali i gledali TV

I pored značajnog povećanja internet prometa, a prema zadnjim rezultatima iz TestMy.net izvještaja, internet kompanije Telemach je i dalje najbrži u BiH
Sci-Tech / Flash | 06. 05. 2020. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom borbe sa koronavirusom koja podrazumijeva izolaciju ljudi u domovima, korištenje svih servisa Telemach-a znatno je povećano, a Telemach mreža je dokazala svoj visok kvalitetu usluga, priopćeno je u srijedu iz kompanije.

Internet promet povećan je za 53%, gledanje televizije u realnom vremenu povećano je za 15%,  dok su gledanje sadržaja iz Video kluba i korištenje usluge vraćanje programskog sadržaja unazad povećani za 10%. Korisnici su, navode, telefonirali češće nego ranije, tako da je u odnosu na razdoblje prije pandemije ostvaren značajan porast prometa u fiksnoj telefoniji od 32 %.

I pored značajnog povećanja internet prometa, a prema zadnjim rezultatima iz TestMy.net izvještaja,  internet kompanije Telemach je i dalje najbrži u BiH, u prosjeku 4,5x brži od ostalih operatera.

Prema mjerenjima TV beat-a, Nova BH je zadržala poziciju najgledanije televizije sa nacionalnom frekvencijom u BiH, na drugom mjestu po gledanosti i dalje je pozicionirana N1, dok najveću promjenu u gledanosti ima najmlađa televizija, Nova S, koja je sa pete pozicije skočila na četvrto mjesto.

Uvijek popularni sadržaji, poput filmova, serija i dječjeg programa sada se još više gledaju, kako na mnogobrojnim kanalima, tako i u okviru Video kluba.

Telemach mreža je dokazala da se svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku osloniti na kvalitetu i pouzdanost svih usluga. U Telemach-u vjeruju da će i u svakoj prilici u budućnosti pokazati da mogu da se nose sa svim izazovima i da odgovore svim potrebama korisnika, priopćeno je iz kompanije Telemach.

Kopirati
Drag cursor here to close