Indesit

Besplatna modifikacija potencijalno problematičnih sušilica brendova Hotpoint - Ariston i Indesit

Sci-Tech / Flash | 13. 01. 2016. u 10:37 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Indesit u Bosni i Hercegovini provodi servisnu kampanju besplatnog modificiranja sušilica brendova Hotpoint - Ariston i Indesit koji su proizvedeni u periodu od travnja 2004. do listopada 2015. godine.

Naime, Indesit je, u suradnji s korporacijom Whirlpool, sproveo detaljnu istragu izvještaja o problemima povezanim sa svoje dvije proizvodne platforme sušilica. Rezultatima istrage je utvrđeno da su potrebne mjere korekcija u proizvodima sušilice brandova Hotpoint- Ariston i Indesit.

Kompanija Indesit je implementirala modifikacije na mjestu proizvodnje kako bi se osiguralo da sušilice proizvedene poslije listopada 2015. godine nisu pogođene ovim problemom, a u tijeku je informativna i servisna kampanja modificiranja proizvoda koji su već prodani.

Potrošači mogu nastaviti koristiti pogođene sušilice dok ne budu modificirane kroz informativnu i servisnu kampanju, pod uvjetom da se sušilica ne ostavlja bez nadzora za vrijeme rada.  U slučaju da se sušilica ne modificira, u rijetkim slučajevima, višak pamuka može doći u dodir sa grijačnim elementom što može predstaviti rizik od požara.

Upućen je poziv vlasnike sušilica brendova Indesit i Hotpoint-Ariston, koji nisu popravili svoje aparate, da kontaktiraju kompaniju Indesit. Indesit će organizirati posjetu servisera i modificirati sušilice u domu potrošača bez financijskih naknada.

Pozvani su svi potrošači koji su kupili sušilice navedenih brendova u vremenu između travnja 2004. i listopada 2015. godine da posjete stranicu http://www.indesithotpointsafety.com ili kontaktiraju Indesit na brojeve telefona 033 725 120 ili 033 725 125.

Kopirati
Drag cursor here to close