Artiljerijski bataljun 4. pješadijske brigade

Artiljerci otvorili vrata vojarne

U sklopu obilježavanja trinaeste godišnjice osnivanja OS BiH, u vojarni Miralem Jugo u naselju Livač, sjeverno od Mostara, danas je održana manifestacija ''Dani otvorenih vrata''.
Sci-Tech / Flash | 22. 11. 2018. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja trinaeste godišnjice osnivanja OS BiH, u vojarni Miralem Jugo u naselju Livač, sjeverno od Mostara, danas je održana manifestacija ''Dani otvorenih vrata''.

Domaćin, artiljerijski bataljun 4. pješadijske brigade organizirao je na pisti vojarne taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme s kojim raspolaže ova vojarna.

Za osnovce iz osnovnih škola Vrapčići, Potoci, Drežnica, Zalik i O.Š. Mujaga Komadina organizirano je natjecanje u streljaštvu iz zračne puške.

Sportsko društvo Zalik, s kojim artiljerijski bataljun ima odličnu suradnju, pomoglo je u organizaciji turnira za učenike s prostora grada Mostara.

Pobjednici natjecanja dobili su medalje i prigodne diplome za ostvarene rezultate u gađanju, a osnovci su ispraćeni kućama uz vojničku marendu.

Medijima su o ciljevima manifestacije i današnjem druženju govorili pukovnik Senad Salihović, zapovjednik artiljerijskog bataljuna i Miroslav Naletilić, glavni narednik bataljuna.

''Osim obilježavanja Dana OS BiH, cilj manifestacije je suradnja s civilnim strukturama što je u potpunosti ostvareno i kroz ovu današnje druženje'', rekli su domaćini.

Foto: Bljesak.info / Srdačni domaćini iz artiljerijskog bataljuna 4. pješadijske brigade 
Foto: Bljesak.info / Učenici se natječu u streljaštvu iz zračne puške
Foto: Bljesak.info / Bistro oko, čvrsta ruka ...
Foto: Bljesak.info / Učenik na natjecanju u streljaštvu iz zračne puške
Foto: Bljesak.info / Da pogledamo rezultate gađanja ...
Kopirati
Drag cursor here to close