Nema igre na poslu

Angry Birds najčešće blokirana mobilna aplikacija u tvrtkama

Sci-Tech / Flash | 14. 02. 2017. u 08:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka MobileIron, koja se bavi problemom upravljanja mobilnim uređajima, objavila je istraživanje o najčešće blokiranim mobilnim aplikacijama u korporativnom okruženju.

U tvrtkama u cijelom svijetu najčešće blokirana aplikacija je popularna igra Angry Birds, a pojedinačno po zemljama koje su bile zastupljene istraživanjem, Angry Birds je također najčešće blokirana aplikacija u Španjolskoj, Australiji i SAD-u (što ne uključuje samo američke tvrtke, već i tamošnje državne agencije te zdravstveni sektor), javlja Bug.hr.

Dropbox predvodi listu blokiranih mobilnih aplikacija u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Nizozemskoj, a mobilna aplikacija društvene mreže Facebook u Francuskoj i Belgiji.

Osim već spomenutih aplikacija, na listama najčešće blokiranih mobilnih aplikacijama mogu se naći i WhatsApp, Viber, Twitter, OneDrive, Google Drive, Box, Skype, Pokemon Go, Instagram YouTube, Candy Crush, Snapchat i Netflix.

Na listi u pojedinim zemljama nalazi se i softverski paket Cydia, koji se koristi na jailbreakanim iPhone, iPad i iPod uređajima.

Kopirati
Drag cursor here to close