Neugodan bug

Ako vam objave na Facebooku dobiju automatski "Like", niste jedini

Sci-Tech / Flash | 21. 04. 2016. u 12:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerojatno ne postoji iritantnija navika na društvenim mrežama, baš kao i u stvarnom životu, od pokušaja da sami sebe "na silu" istaknete iz mase.

Pogotovo se to odnosi na Facebook, jer oni koji ga koriste, iako to vrlo vjerojatno nikada ne bi priznali, vole da njihove objave ili komentari imaju što više "lajkova".

To je, na kraju krajeva, sasvim normalno, jer zašto bi netko objavljivao svoje misli, trenutačni status ili davao komentare ako ne želi da se drugima svide i da ih drugi podijele.

I sve je u redu dok ne ne počnete sami lupati "Like" na svoje postove i objave. U tom trenutku prelazite granicu i postajete narcisoidni, samodopadni čudak u bespućima Facebooka..., piše Zimo.co.

Ali, ako vam se trenutačno događa da sve vaše objave automatski dobiju "Like" od vas, ne brinite, niste se izgubili, s vama je sve u redu, jednostavno, najpopularnija društvena mreža na svijetu trenutačno ima "bug".

Sve je otkriveno nakon što su korisnici nekoliko korporativnih Facebook stranica optužili da konstantno "lajkaju" svoje objave, na što su administratori istog trenutka negirali takve "akcije". Rasprava se rasplamsala, ali na kraju su se javili administratori Facebooka i priznali kako imaju problema.

Nije objavljeno o kojem se razmjeru "pogođenih" Facebook stranica radi, niti kada će se situacija riješiti. Stoga ako vam se objave automatski "samo-lajkaju" a da pritom ne možete napraviti "Unlike", ne brinite, niste jedini.

Kopirati
Drag cursor here to close