Apple slušalice

AirPods slušalice od sada i u 58 različitih boja

Sci-Tech / Flash | 24. 02. 2017. u 08:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple je početkom rujna 2016. predstavio bežične, k tomu još i pametne slušalice AirPods kojima je ujedno najavio i razilazak od žičanih slušalica za buduće iPhone.

Apple je po običaju igrao na sigurno i načinio ih dostupnim samo u jednoj boji –dosadnoj bijeloj.

No, ovih dana je tvrtka ColorWare odlučila poduzeti nešto poradi toga, omogućivši kupnju AirPods slušalica u 58 različitih boja. Cijeli proces kupnje je vrlo jednostavan – sve se obavlja u samo tri koraka.

U prvom koraku je potrebno odabrati željenu boju slušalica, u drugom kakvu završnicu želite – matiranu ili sjajnu, a u trećem se popunjavaju podaci vezano uz plaćanje.

No, treba znati kako će vas mogućnost nošenja personaliziranih AirPods slušalica i dodatno „opaliti“ po džepu –130 USD, javlja Bug.hr.

Naravno, tu treba pribrojiti i početni iznos od 159 USD za same slušalice čime ćete u konačnici za personalizirane AirPods slušalice izdvojiti najmanje 289 USD.

Kažemo najmanje jer za trideset dolara više ColorWare nudi i bojanje Charging Casea koji služi za njihovo spremanje i nadopunjavanje baterija.

Ako vas zanima odakle toliki iznos za malo boje, iz ColorWarea poručuju kako je to stoga što slušalice nije moguće samo na brzinu pofarbati, već ih je najprije potrebno temeljito rastaviti pa tek potom odraditi bojanje.

Naravno, nakon toga slušalice je potrebno i ponovno sklopiti. Kao dodatan plus ColorWare bez posebne nadoplate nudi mogućnost da svaka slušalica te Charging Case budu druge boje.

Kopirati
Drag cursor here to close