OMG! WTF!

Facebook spaja Instagram i Messenger

Po instalaciji softverske nadogradnje sličica za izravne poruke pri vrhu Instagrama bit će zamijenjena prepoznatljivim logotipom Facebookova Messengera.
Sci-Tech / Flash | 17. 08. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojavile su se obavijesti o nadogradnjama u izdanju Instagrama za operativne sustave Android i iOS koje upućuju na to da će sustavi za brbljanje te aplikacije i Messengera uskoro biti povezane

Čini se kako su u Facebooku počeli povezivati sustave za brbljanje u aplikacijama Instagram i Messenger.

Pojavile su se obavijesti o nadogradnjama u izdanju Instagrama za operativne sustave Android i iOS u kojem je navedeno kako 'postoji novi način slanja poruka na Instagramu', s popisom značajki među kojima je i 'novi šareni izgled', više emojija, mogućnost odgovaranja potezanjem prsta po zaslonu i - 'brbljanja s prijateljima koji koriste Facebook'.

Po instalaciji softverske nadogradnje sličica za izravne poruke pri vrhu Instagrama bit će zamijenjena prepoznatljivim logotipom Facebookova Messengera. Ipak, zasad nije moguće poslati izravnu poruku korisnicima Facebooka.

Ali, iz najveće društvene mreža svijeta već su u više navrata najaviljivali kako planiraju povezati svoje popularne aplikacije u jedinstvenu platformu. Navodno rade na ponovnoj izgradnji temeljne infrastrukture kako bi omogućili komuniciranje jednom aplikacijom na svim platformama.

Prvi čovjek Facebooka Mark Zuckerberg želi da taj sustav bude enkriptiran od pošiljatelja do primatelja i obrnuto, kako bi se ta društvena mreža mogla natjecati s Appleovim servisom iMessage, piše Verge, a prenosi Tportal.

Kopirati
Drag cursor here to close