Šest ekipa

Rukometni vikend turnir u Mostaru

Ovaj turnir se organizira dugi niz godina, a povod zbog čega se održava upravo u veljači je rođendan Rukometnog kluba 'Lokomotiva'.
Sport / Rukomet | 21. 02. 2020. u 07:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda u Mostaru će se održati rukometni turnir pod nazivom 'Voljenom gradu', a organizator istog je Rukometni klub 'Lokomotiva'. Turnir će se odigrati u dvorani u Sjevernom logoru.

Na turniru će sudjelovati šest ekipa: ŽRK 'Radnički' (Subotica), RK 'Lokomotiva' (Mostar), ŠR 'Sedmerac' (Gornji Vakuf), ŽRK 'Trebjesa' (Nikšić), ŽRK 'Leotar' (Trebinje) i HŽRK 'Zrinjski' (Mostar).

Ovaj turnir se organizira dugi niz godina, a povod zbog čega se održava upravo u veljači je rođendan Rukometnog kluba 'Lokomotiva'.

U subotu od 10:30 sati sastat će se 'Lokomotiva' i 'Sedmerac', od 12 sati slijedi susret 'Leotar' i 'Zrinjski', dok je u 13:30 sati svečano otvorenje turnira.

Od 14 sati sastaju se 'Radnički' i 'Lokomotiva', potom od 15:30 sati 'Trebjesa' i 'Leotar', od 17 sati 'Sedmerac' i 'Radnički' i od 18:30 sati 'Trebjesa' i 'Zrinjski'.

U nedjelju od 9:30 sati igrat će se utakmica za peto mjesto, od 11 sati igrat će se utakmica za treće mjesto, a od 12:30 sati igrat će se utakmica za prvo mjesto nakon čega slijedi zatvaranje turnira i podjela nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close