Final 4

I rukometaši Zrinjskog se nadaju tituli i donošenju pehara u Mostar

Predsjednik kluba Branislav Stojkić izrazio je zahvalu treneru kluba, navijačima i medijima za podršku u proteklom periodu. Također, za sav trud zahvalio se i Vistoropu, te mu je poželio uspjeh i sreću u PPD Zagreb, klubu gdje će u narednom periodu i
Sport / Rukomet | 24. 05. 2018. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukovodstvo Hrvatskog muškog rukometnog kluba (HMRK) 'Zrinjski' održalo je konferenciju za medije gdje se govorilo o Final 4 Kupa BiH, te o odlasku Filipa Vistoropa iz ovog kluba.

Kada je u pitanju Final 4, predsjednik Skupštine kluba Dario Pušić rekao je između ostalog: "Prvo ću iskoristiti priliku i čestitati košarkašima i nogometašima na osvojenim titulama. Mi smo također napravili veliki uspjeh, zauzevši treće mjesto, bili smo blizu i nismo mnogo zaostajali za vodećima, no jednostavno su se tako stvari poklopile da nismo na kraju mogli uhvatiti drugo mjesto.

Napravili smo dobru stvar tijekom svih ovih godina jer gradimo ekipu i po meni imamo najkompletniju ekipu u BiH. Međutim sada nam je problem sa financijama, nemamo stabilnu financijsku situaciju za sljedeću sezonu, pa se ne možemo kvalitetno pripremati, ali uz sve to 'Zrinjski' će se potruditi da i iduće sezone napravi korak naprijed", istaknuo je Pušić.

Predsjednik kluba Branislav Stojkić izrazio je zahvalu treneru kluba, navijačima i medijima za podršku u proteklom periodu. Također, za sav trud zahvalio se i Vistoropu, te mu je poželio uspjeh i sreću u PPD Zagreb, klubu gdje će u narednom periodu igrati.

"Hvala čitavoj ekipi, trenerima i upravi kluba i naravno mojoj obitelji. Sezona je bila jako teška i naporna. Ambicije kluba su bile da uđemo među prva četiri mjesta na ljestvici i mi smo to ispunili. Final4 Kupa nam je veliko zadovoljstvo igrati. Siguran sam da ću sa ovom ekipom podignuti još jedan trofej kao i prošle godine, a nadam se i da ću svoju karijeru završiti u 'Zrinjskom'", rekao je Vistorop.

Kapetan ekipe Bernard Mandarić osvrnuo se na proteklu sezonu gdje je istaknuo da je HMRK 'Zrinjski' imao dosta problema s ozljedama igrača, ali da su na kraju ipak uspjeli ostvariti ono što su obećali - biti pri vrhu ljestvice.

Stojkić je ovom prilikom izrazio nadu da će pored nogometaša i košarkaša, i rukometaši iz obitelji 'Zrinjski' doći u Mostar sa peharom. Ujedno je pozvao sve one sponzore koji nisu čak u protekle dvije godine izmirili svoje obaveze prema ovom klubu, da to učine u što skorijem roku.

Kopirati
Drag cursor here to close