Savjeti Emerika Gudelja

''Must have''… iz modnog studija Alfa stil

Svakome je želja izgledati glamurozno te imati beskrajno zavodljiv ulazak u Novu 2019. godinu.
Gospodarstvo / Promo | 14. 12. 2018. u 14:35 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posjeti jednom od prestižnih frizerskih salona u Mostaru Alfa stil, imali smo priliku razgovarati na temu svečanih frizura za novogodišnju noć sa vlasnikom i modnim znalcem Emerikom Gudeljom, te nam je tom prilikom Emerik otkrio koje se frizure preferiraju za najluđu noć ali i koji su to ''Must have'' proizvodi u njegovom beauty salonu.

''Meni, a vjerojatno i mnogima je ovo najljepši i najposebniji dio godine, smatram da pored odjevnih kreacija, dobrog raspoloženja nikako ne treba zanemariti ni beauty komponentu. Zagovornik sam prirodnih lepršavih frizura koje eventualno mogu biti ukrašene nekim trendovskim detaljima poput ukrasnih ukosnica, marama ili cool detalja'', ističe Emerik koji uživa u svim pripremama za blagdane.

No, najluđa noć u godini svakako daje prostora za sve ono sto tijekom godine možda i nemamo priliku uradit sa našom kosom, tako da rado sugeriram punđe, tip frizure koji svakom outfitu daje dozu sofisticiranosti, a ne mora izgledati suviše klasično, što je svakako dobrom idejom i stručnim rukama moguće ostvariti.

Foto: Promo / Braz kava u salonu Alfa Stil

Svakome je želja izgledati glamurozno te imati beskrajno zavodljiv ulazak u Novu 2019. godinu. Stručni tim salona Alfa STIL vam zasigurno može pomoći kroz idejne sugestije i realizaciju. 

Bili smo svjedoci profesionalne usluge i pozitivne energije našega sugovornika koji nas je počastio Brazil kavom i istaknuo kako mu je iznad svega bitno da pored zadovoljnih lica svojih klijenata i vrhunski poznatih brendova koje koristi za njegu kose, njegovi klijenti budu ugošćeni samo najboljom kavom, "Must have proizvodom 2018 godine", u sto smo se zaista uvjerili da je caffe Brazil svakako sinonim za dobru kvalitetu i da zaslužuje biti samo u društvu odabranih proizvoda.

Kopirati
Drag cursor here to close