Povratak sa stilom!

Mepas Mall Shopping Days

28.05. - 04.06.2020.
Gospodarstvo / Promo | 28. 05. 2020. u 13:21 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nešto više od dva mjeseca, vaš omiljeni shopping centar ponovno vas čeka sa svim otvorenim trgovinama. A najbolji način za povratak su, naravno, odlični popusti i prilika za kupovinu omiljenih stvari na koje smo čekali danima.

U ovo lepršavo godišnje doba konačno možete zakoračiti veselo i u trendu s novim kolekcijama koje vas željno iščekuju. To je više nego dovoljan razlog da posjetite Mepas Mall i vratite se u „normalni život“ sa stilom!

Povodom otvaranja, Mepas Mall organizira Shopping Dane od 28.05.-04.06.2020., u kojima vas očekuju popusti i vrhunske cijene, kako bi povratak u „novo normalno“ bio što ljepši i ugodniji.

Sve pogodnosti Shopping Dana možete pogledati na poveznici.

No, iako su cijene niže, mjere sigurnosti i čistoće nisu popustile! Mepas Mall je svakako pojačao redovno održavanje svih prostora centra, te se posebna pažnja posvećuje redovnom dezinficiranju svih dodirnih površina u centru i zajedničkih sanitarnih prostorija.

Svakako vas molimo da dezinficirate ruke prilikom ulaska u centar i poštujete preporuke  poput nošenja maski i rukavica, te držanja razmaka od minimalno 2 metra između sebe  i drugih. Sve druge mjere, koje će posjet Mepas Mallu učiniti sigurnijim,  potražite na pločama i površinama unutar centra.

Vrijeme za shopping u omiljenom centru konačno je došlo! Iskoristite ga maksimalno, uz odlične uštede, ali ne zaboravite biti odgovorni!

Ugodan i siguran shopping Vam želimo!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close