Vruće cijene

Mepas Mall Ljetna sniženja

Posjetite Mepas Mall i uživajte u neodoljivim ljetnim sniženjima koja su pravo osvježenje u ovim toplim ljetnim danima!
Gospodarstvo / Promo | 11. 07. 2018. u 12:23 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popis stvari koji nas ljeti veseli uvijek uključuje more, plažu i naravno – velika ljetna sniženja!  Ljeto u nama budi inspiraciju i unosi radost kroz lepršave odjevne komade, a sada u njima možete zablistati po sniženim cijenama!

Posjetite Mepas Mall i uživajte u neodoljivim ljetnim sniženjima koja su pravo osvježenje u ovim toplim ljetnim danima! Prepustite se najpovoljnijem shoppingu poznatih domaćih i svjetskih brandova i priuštite si sve one odjevne komade o kojima maštate već duže vrijeme.

U ponudi centra pronaći ćete sve potrebno za savršene trendy kombinacije uz koje ćete moći potpuno uživati u svim ljetnim avanturama koje vas očekuju. Uživajte u kupovini uz najveće uštede i zablistajte na plaži, noćnom izlasku ili pak prošetajte gradom u besprijekornim modnim kombinacijama.

Oda ljetu i odmoru može početi uz lepršave haljinice, ljetne sandale, neizostavne modne dodatke za dame i prirodne tkanine, a ležerni odjevni predmeti, sportska oprema i odjeća u mediteranskom duhu za muškarce ovo ljeto bit će pun pogodak.

A kako bi ovo ljeto bilo baš onakvo kakvo ste oduvijek sanjali pripremili smo i veliku nagradnu igru! Preuzmite kupon za nagradnu igru na info pultu centra i budite dio velike ljetne nagradne igre ''Mepas Mall Ljeto iz snova!'' Svaka kupovina u minimalnom iznosu od 20KM u centru možda vas odvede do neke od brojnih nagrada! Možda upravo vi budete uživali u odmoru iz snova u hotelu Olympia Sky u Vodicama ili zabilježite sve ljetne trenutke jednim od novih  Nokia smartphonea! Kako sudjelovati u najšarmantnijoj ljetnoj nagradnoj igri saznajte ovdje!

Shopping uz odlične pogodnosti vodi vas do još boljih nagrada, zato uživajte u sunčanim danima i provedite ljeto iz snova uz Mepas Mall!

 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close