Dana zagrljaja

Mepas Mall Free Hugs 

Mepas Mall Free Hugs  u četvrtak 25.01. u 12:00 sati na platou centra.
Gospodarstvo / Promo | 23. 01. 2018. u 13:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li znali da zagrljaj može imati ljekovita svojstva, a da su znanstvenici dokazali da pet do šest zagrljaja na dan čini život dužim i ljepšim?

 Kada ste vi zadnji put zagrlili nekoga koga volite?

 Savršenu priliku da to učinite imat ćete u četvrtak na platou Mepas Malla!

 Da  zagrljaji mnogo znače dokazuje i činjenica da imaju svoj dan, a obilježavanju Dana zagrljaja ovaj put se pridružio i Mepas Mall.

 U četvrtak., 25.01. od 12:00 satina platou centra budite i vi dio Mepas Mall Free Hugs dana, proslavite ljepotu zagrljaja i ponudite svoj zagrljaj u zamjenu za iskreni osmijeh.

Kako bi Dan zagrljaja proslavili u najljepšem znaku, za svoje posjetitelje Mepas Mall je osigurao mnoštvo besplatnih zagrljaja i divnih porukica, fotkanje ispred posebnog Insta okvira, poklon majice i puštanje personaliziranih balona na koje sami posjetitelji ispisuju imena kome ih žele posvetiti.

Posjetite plato Mepas Malla i doživite najiskreniju ljubav kroz zagrljaje, osmijehe i najljepše poruke ljubavi. Recite i vi zagrljajem i riječima koliko vam netko znači, posvetite mu personalizirani balon i zauvijek zabilježite lijepe trenutke uz fotkanje. 

Uljepšajte i vi svoju svakodnevnicu uz besplatne zagrljaje i malom gestom stavite ljudima osmijeh na lica!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu!

 

Kopirati
Drag cursor here to close