''Aktivan život! Duži život!''

Međunarodni dan tjelesne aktivnosti u Mepas Mallu

Četvrtak 23.05.2019. od 18:00 sati na platou centra
Gospodarstvo / Promo | 20. 05. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni dan tjelesne aktivnosti obilježava se s ciljem promicanja tjelesne aktivnosti te kako bi se potaklo usvajanje aktivnog načina života kao načina održavanja zdravlja. Tjelesna aktivnost označava svaki pokret tijela kojeg proizvode mišići tijela, a rezultira potrošnjom energije.

U suradnji sa studentima Studija kineziologije FPMOZ, u četvrtak 23.05.2019. od 18:00 sati na platou Mepas Malla obilježit ćemo Međunarodni dan tjelesne aktivnosti i tim povodom organizirat ćemo grupne oblike vježbanja na platou centra.

Moto ovogodišnjeg Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti je "Aktivan život! Duži život!"

Tjelesna aktivnost ima brojne pozitivne učinke, pomaže u prevenciji bolesti, jača imunitet, umanjuje stres i pojačava koncentraciju. Studenti kineziologije će posjetiteljima na platou centra demonstrirati vježbe prilagođene raznim dobnim skupinama i pokazati kako mogu vježbati i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

Posjetitelji će imati priliku naučiti osnovne pokrete aerobika, aero kick boxa, zumbe i ostalih zanimljivih i učinkovitih načina vježbanja, uz važnost pravilne pripreme za trening i istezanja nakon treninga, kako bi se mišići odmorili nakon napora.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i zajedno s nama u četvrtak 23.05. od 18:00 sati na platou centra obilježite Međunarodni dan tjelesne aktivnosti. Vjerujemo da će vježbanje postati dio vaše svakodnevice, da ćete se odlično provesti i naučiti kako uz male trikove možete postići veliki napredak. Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close