Jack Daniel's Single Barrel bačva stigla u BiH
Prva Jack Daniel's Single Barrel bačva stigla je u BiH, u mostarski club Golden Cube.

Jack Daniel's Single Barrel bačva stigla u BiH

Gospodarstvo / Promo | 14. 12. 2019. u 20:04 Bljesak.info / Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Single Barrel bačva, iz programa Personalizirane kolekcije, najpoznatijeg viskija na svijetu Jack Daniel'sa stigla je u Bosnu i Hercegovinu i to u mostarski klub Golden Cube.

Tom prilikom, ekipa Jack Daniel'sa odlučila je da gostima kluba i ljubiteljima američkog viskija priredi posebnu noć, ponudivši im specijalne cijene za sve Jack Daniel's viskije.

Program Personalizirane kolekcije osnažuje jedinstveni Jack Daniel’s doživljaj te prenosi priču o ulozi svake bačve i nepromijenjenom načinu proizvodnje u dobivanju specifičnog karakternog okusa.

Foto: PR / Jack Daniel's Single Barrel bačva

Bačvu koja ulazi u program Personalizirane kolekcije pomno odabiru Master Destiler i Master Taster te osiguravaju da najbolja bačva stigne do novog vlasnika.

Svaka Personalizirana kolekcija, uz personalizirane boce Single Barrel viskija donosi i posebni dekanter i čaše za serviranje uz certifikat potpisan od strane Master Destilera.  Uz to kupac dobiva i čast da se njegovo ime upiše među imenima sudionika u Jack Daniel’s Personal Selection Dvoranu Priznanja u Lynchburgu.

Single Barrel viski se izdvaja od ostalih Jack Daniel's viskija. Bačve se skladište na najvišim pozicijama u skladištu, gdje velike promjene temperature povećavaju interakciju između drveta bačvi i viskija. U bačvi se ujedinjuju okusi ugljenom omekšanog viskija i pogljenog američkog hrasta kako bi se dobio intenzivan okus sa primjesama prženog hrasta i vanilije.

Foto: PR / Jack Daniel

Na 100 bačvi koje proizvedemo samo je jedna  dostojna nositi Jack Daniel’s Single Barrel ime. I s obzirom da svaka bačva dozrijeva u drugačijim uvjetima, svaka boca Single Barrela pruža jedinstven spektar okusa.

Želite li uživati u vrhunskoj jedinstvenom okusu, nazdravite 20.12. u mostarskom klubu Golden Cube sa prijateljima najpoznatijem američkim viskijem na svijetu.  Blagdansko raspoloženje, dobro društvo i vrhunski okus garancija su još jedne nezaboravne noći.

Živjeli!

Kopirati
Drag cursor here to close