Radna snaga

Hrvati dolaze po radnu snagu u Mostar

Sezonsko zapošljavanje u Medora hotelima i Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel
Gospodarstvo / Posao | 22. 01. 2018. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 29. siječnja 2018. godine, dva će poslodavca iz Hrvatske predstaviti svoju ponudu radnih mjesta za sezonu Ljeto 2018. Predstavljanje ponude potrebnih radnih mjesta će se odvijati u Službi za zapošljavanje HNŽ, na adresi Kralja Tvrtka 19, Mostar.

U 10 sati će nezaposlene osobe koje su zainteresirani za sezonski posao imati priliku predstaviti se predstavnicima Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela. Poslodavac nudi radna mjesta na sljedećim pozicijama: kuhar, voditelj restorana, šef sale, konobar, pomoćni radnik u kuhinji, nadzornica, sobarica, pomoćni radnik i spasilac.

U 12 sati imat ćete priliku upoznati i predstavnike Medora hotela. Medora hoteli i ljetovališta su najmlađi hrvatski hotelski brand koji u vlasništvu imaju dva hotela s više od 500 smještajnih jedinica te jedan auto kamp. Svi hoteli su smješteni u Podgori, navedeno je na stranici Službe za zapošljavanje HNŽ-a.

U sezoni ljeto 2018. imaju potrebu zapošljavanja većeg broja radnika, i to sljedećih profila: konobar, kuhar, pomoćni konobar, pomoćni kuhar, pomoćni radnik u domaćinstvu, redar na bazenu, sobarica i spremačica.

Ukoliko ste ambiciozni i željni usvajanja novih znanja i vještina, a posjedujete stručnu spremu za navedena zanimanja, za daljnje upute i prijavu sudjelovanja na predstavljanju možete se javiti na broj telefona 036/331823.

Kopirati
Drag cursor here to close