Koga briga

Znate li onaj kad dva ministra u Mostaru zakasne na posao?

Kako doznaje novinar portala Bljesak.info, koji je čekao ispred dvorane zgrade Vlade HNŽ, sjednica je kasnila zbog nedolaska dvojice ministara.
Gospodarstvo / Posao | 29. 08. 2018. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo sa sat vremena  zakašnjenja započela je, u srijedu 29. kolovoza, sjednica Vlade HNŽ u Mostaru.

Kako doznaje novinar portala Bljesak.info, koji je čekao ispred dvorane zgrade Vlade HNŽ, sjednica je kasnila zbog nedolaska dvojice ministara.

Službenog objašnjenja za kašnjenje nije niti bilo, jer izgleda, oko desetak novinara okupljenih ispred zgrade, kolege ministri, i narod koji plaća fotelje ministara, to niti ne zaslužuje.

Je li razlog kašnjenju zabava do kasnih večernjih sati, umor od konstantnog podizanja ruku, bunt protiv dnevnog reda sjednice ili jednostavno alarm nije zazvonio na vrijeme, nećemo saznati te je izgleda uopće i besmisleno očekivati da netko negdje kod nas osjeća bilo kakvu odgovornost za posao koji (ne)obavlja.

I dok druge države, druge Vlade i drugi ministri zbog mnogo manjih stvari odgovorno samovoljno napuštaju svoja radna mjesta, mi valjda trebamo biti zadovoljni što su danas 'prespala' samo dvojica. 

S toga odgovor na pitanje postavljeno ranije, znate li onaj kad dva ministra u Mostaru zakasne na posao, jednostavno i jasno glasi - koga briga!

 

 

Dnevni red

Na dnevnom redu 84.sjednica, su uz ostalo Odluka o davanju suglasnosti Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta na prijedlog organizacijskih shema za škole na području HNŽ, Odluka o davanju saglasnosti na Prijedlog Kolektivnog ugovora o pravima i obavezama poslodavaca i radnika iz djelatnosti osnovnog odgoja i obrazovanja na području HNŽ, Informacija o provedbi Kolektivnih ugovora u zdravstvu u HNŽ, te Izvještaj o izvršenju Proračuna HNŽ za razdoblje od 1.1. do 30.6.2018. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close