Predizborna

SDA poziva Bošnjake na zajednički nastup u Mostaru

Priopćeno je kako je ''SDA Stari grad Mostar koja danas broji 1.100 članova u Gradskom području Stari grad Mostar, nositelj aktivnosti SDA u Gradu Mostaru''.
Vijesti / Politika | 03. 07. 2020. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Samo jedinstvenim nastupom možemo otkloniti sve mogućnosti preglasavanja Bošnjaka, te omogućiti ravnomjeran rast i razvoj svih dijelova Grada Mostara'', poručeno je sa Skupštine Ogranka gradskog područja SDA Stari grad Mostar.

Skupština je, kako je navedeno u priopćenju, usvojila Izvještaj o radu Izvršnog odbora SDA Stari grad Mostar za polugodišnje razdoblje.

''Izvještaj o radu sačinjavao je sve najbitnije činjenice koje su rješavane u prethodnom periodu, od kojih u najznačajnije spadaju redovni sastanci Izvršnog odbora, te upis 130 novih članova SDA na Gradskom području Stari grad tijekom navedenog polugodišnjeg perioda'', navodi se u priopćenju i dodaje da ''SDA Stari grad Mostar koja danas broji 1.100 članova u Gradskom području Stari grad Mostar, nositelj aktivnosti SDA u Gradu Mostaru''.

Skupština je pozvala ''sve probosanske političke opcije na jedinstven nastup na lokalnim izborima u Gradu Mostaru''.

''Pojedinačni cilj SDA Stari grad Mostar jeste povećan broj izlaznosti građana u Gradskom području Stari grad Mostar, što će u konačnosti povećati izborni kapacitet SDA, te izborni kapacitet svih probosanskih političkih snaga u Gradskom vijeću Grada Mostara'', navodi se u priopćenju.  

Kopirati
Drag cursor here to close