Od 27. kolovoza

Čilić otvara US open protiv Copila

Branitelj naslova Španjolac Rafael Nadal za suparnika u 1. kolu imat će iskusnog sunarodnjaka Davida Ferrera, Roger Federer će na otvaranju turnira igrati protiv Japanca Yoshihita Nishioke.
Sport / Ostali sportovi | 24. 08. 2018. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić za suparnika u 1. kolu posljednjeg "grand slam" turnira sezone, US Opena koji počinje u ponedjeljak dobio je Rumunja Mariusa Copila, dok će Borna Ćorić igrati protiv njemačkog veterana Floriana Mayera, odlučeno je ždrijebom u četvrtak.

Pobjednik US Opena 2014. Čilić, koji je u New Yorku ove godine postavljen za sedmog nositelja, dosada je protiv Copila igrao dva puta i omjer pobjeda je 1-1.

Rumunj je bio bolji prije šest godina u Pekingu, a Čilić je uzvratio na prošlotjednom turniru u Cincinnatiju sa 6:7, 6:4, 6:4. Ćorić i Mayer se dosada nisu susretali.

Branitelj naslova Španjolac Rafael Nadal za suparnika u 1. kolu imat će iskusnog sunarodnjaka Davida Ferrera, Roger Federer će na otvaranju turnira igrati protiv Japanca Yoshihita Nishioke, dok će pobjednik Cincinnatija Novak Đoković igrati protiv Mađara Martona Fucsovicsa.

Kod tenisačica će prva nositeljica Simona Halep u 1. kolu igrati protiv Estonke Kaie Kanepi, druga nositeljica Caroline Wozniacki protiv Australke Samanthe Stosur, a braniteljica naslova Sloane Stephens protiv Ruskinje Jevgenije Rodine.

Kopirati
Drag cursor here to close