Taekwondo klub Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe

Na Taekwondo prvenstvu Federacije BiH koje se održalo u Gradskoj areni u Zenici, Cro Star se izborio za 12 medalja, 3 pehara i titulu najboljeg natjecatelja
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2021. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvojene 21 medalje pretprošli vikend Taekwondo klub Cro Star Mostar nastavlja nizati uspjehe. U subotu su Mostarci nastupili na Taekwondo prvenstvu Federacije BiH koje se održalo u Gradskoj areni u Zenici. Cro Star se izborio za 12 medalja, 3 pehara i titulu najboljeg natjecatelja.

Foto: PR / Natjecatelji Taekwondo klub Cro Star Mostar u Zenici

ZLATO: Ana Grbešić, Jelena Ćeško, Lea Krešić, Gabriel Aleksandar Ćeško, Luka Bošnjak, Niko Krešić.

SREBRO: Iva Grbešić, Niko Krešić, Petra Bukvić, Gabriel Aleksandar Ćeško, Jakov Lucović. 

BRONCA: Marko Bošnjak.

Jelena Ćeško proglašena je najboljom djevojčicom u kicku, dok je Gabriel Aleksandar Ćeško treći najbolji dječak u kicku. 

Cro Star se izborio i za 3 pehara u ekipnom plasmanu.

''Ekipa je bila odlična, od 12 medalja osvojeno je čak 6 zlatnih medalja a uz to i 3 ekipna plasmana. Pored Prvenstva Federacije podsjetimo da smo bili jako uspješni i na ostalim bodovnim turnirima, a to su državno prvenstvo i Kup BiH.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Na Taekwondo prvenstvu Federacije BiH nastupili su još Josip Bevanda, Romano Blažević i Matej Šunjić, no usprkos dobrom nastupu nisu se ovaj put uspjeli izboriti za medalju.

Foto: PR / Natjecatelji Taekwondo klub Cro Star Mostar u Zenici

Ekipu u Zenicu su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović, a na Taekwondo prvenstvu Federacije BiH nastupilo je 415 natjecatelja.

Istaknimo i da je Taekwondo savez BiH nedavno započeo implementaciju projekta "Razvoj državnog sportskog sistema". U ovom projektu sudjeluje i trener Cro Stara Boris Knezović, a projekt ima za cilj razviti i ojačati bazičnu taekwodno trenersku strukturu i cjelokupan savez implementacijom srednjoročnog i dugoročnog akcijskog plana.

Tako da je u okviru projekta planiran niz edukativnih aktivnosti i seminara za trenere i suce, unapređenje strukture saveza koje uključuje harmonizaciju pravilnika i propisa, modernizaciju baze podataka Saveza, dizajn web stranice i medijsku promociju Saveza.

Foto: PR / Natjecatelji Taekwondo klub Cro Star Mostar u Zenici
Kopirati
Drag cursor here to close