U utorak pressica

Saznajte sve o Mostar Run Weekendu

Mostarski polumaraton kojeg organizira Udruga Kinezis iz godine u godinu osim promocije zdravlja i sporta te društvene empatije postaje festival druženja i pozitivne energije.
Sport / Ostali sportovi | 24. 02. 2020. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cjelokupan program Manifestacije Mostar Run Weekend  2020 te program obilježavanja Dana osoba s Down sindromom u Mostaru bit će predstavljen na  konferenciji za medije u utorak 25.2.2020. s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici.

O manifestaciji će govoriti dr. Franjo Lovrić, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i Igor Ledić, predsjednik Udruge za Down sindrom Mostar.

Četvrtu godinu za redom u Mostaru će se od 20. do 22.3.2020. održati Mostar Run Weekend a središnji događaj manifestacije je Mostarski polumaraton koji svake godine u Mostar privuče nekoliko stotina polumaratonaca iz zemalja susjedstva.

Mostarski polumaraton kojeg organizira Udruga Kinezis iz godine u godinu osim promocije zdravlja i sporta te društvene empatije postaje  festival  druženja i pozitivne energije.

Važan segment cijele organizacije je i humanitarna utrka u kojoj svake godine sudjeluje sve više naših sugrađana.

Ove godine utrka će se odvijati 21.3.2020., prvi dan proljeća koji je Međunarodni dan osoba sa Dawnovim sindromom i cjelokupan prihod od humanitarne utrke ide mostarskoj udruzi koja okuplja djecu s Down sindromom.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close