Blidinje

Plivači APK Zrinjski na Hajdučkim vratima

Plivači APK Zrinjski odradili su pripreme u Planinskoj kući Munika na Blidinju, a popeli su se i do Hajdučkih vrata.
Sport / Ostali sportovi | 25. 08. 2019. u 00:55 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivači APK Zrinjski, njih jedanaest, proteklog su tjedna boravili u Planinskoj kući Munika, gdje su odradili dio priprema za nadolazeću natjecateljsku sezonu 2019./ 2020.

Plivači Bruno Pranjić, Viktor Jurešić, Nikola Alpeza, Filip Miloš, Roko Šunjić, Luka Barbarić, Ivan Ivanković, Noa Krešić, Luka Zovko, Kristian Alpeza i Luka Pranjić u pratnji trenera Antonia Marića i planinara Dinka Zovke odradili su pripreme u uvjetima idealnim za kondicijske pripreme sportaša.

Foto: PR / Plivači APK Zrinjski s trenerom

Inače, Planinska kuća Munika nalazi se na nadmorskoj visini od 1350 metara na lokalitetu Ivan-Dolac na Blidinju.

''Naši plivači su uspješno i hrabro svladavali planinske staze prema Masnoj luci, te brojnim odredištima na Čvrsnici'', naveli su iz APK Zrinjski.

Posljednji dan priprema, plivači su se s roditeljima, trenerima i rukovodstvom kluba popeli do Hajdučkih vrata na 2000 metara nadmorske visine.

''Što se tiče početka treninga na bazenu, planirano je da pripreme krenu s novom školskom godinom. No, zbog sanacijskih radova, molimo roditelje i djecu-plivače za razumijevanje ako treninzi budu prolongirani', poručili su iz APK Zrinjski Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close