Prvak BiH u futsalu

Mostarci otputovali u Moskvu na Ligu prvaka

Mostar Stari Grad Staklograd imao je sreće prilikom žrijeba, tako da se nalazi u skupini A zajedno s domaćinom Sport Club KPRF (Rusija), Futsal klubom Dobovec (Slovenija), te Hallle-Goikom (Belgija).
Sport / Ostali sportovi | 18. 11. 2019. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekspedicija Futsal kluba Mostar Stari Grad Staklorada, prvaka BiH u futsalu, danas je iz Sarajeva otputovala u Rusiju, gdje će se nastaviti natjecanje u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Mostar SG je druga bh. ekipa koja je ostvarila plasman među 16 najboljih u Europi u ovom formatu natjecanja, a prije njih to je pošlo za rukom Tangu 2013. godine.

Mostar Stari Grad Staklograd imao je sreće prilikom ždrijeba, tako da se nalazi u skupini A zajedno s domaćinom Sport Club KPRF (Rusija), Futsal klubom Dobovec (Slovenija) te Hallle-Goikom (Belgija).

Ekspediciju Mostaraca predvodi predsjednik Amel Bajgorić, direktor Mirsad Fazlinović, tajnik Enis Špago, a s Mostarcima putuje i medicinski i stručni tim.

''Plasmanom među 16 najboljih napravili smo povijesni uspjeh, tako da u Rusiju putujemo potpuno rasterećeni. Pokušat ćemo Bosnu i Hercegovinu predstaviti na najbolji mogući način. Nažalost, u Rusiji zbog ozljeda nećemo moći računati na četvoricu igrača: Kristijana Pantića, Daniela de Souzu, Bilala Jelića i Vladana Vesića. Naravno, na kraju se želim zahvaliti na potpori Nogometnom savezu BiH i našim sponzorima'',  kaže Amel Bajgorić, predsjednik prvaka BiH u futsalu.

Turnir će biti održan u Moskvi u razdoblju od 19. do 23. studenog. U narednu fazu natjecanja plasirat će se samo pobjednik skupine, a prvu utakmicu Mostar Stari Grad Staklorad igra u utorak u 18:45 sati protiv domaćina Sport Club KPRF. 

Kopirati
Drag cursor here to close