Bodovi za vrh ljestvice

Mostar SG Staklorad očekuje pobjedu u Banovićima

Mostar SG Staklorad pobjedom želi izbiti na vrh ljestvice
Sport / Ostali sportovi | 18. 10. 2017. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar SG Staklorad u četvrtak u dvorani Kulturno-sportskog centra Banovići igra zaostali susret drugog kola Premijer lige BiH, a protivnik je MNK Banovići. Nakon europskih iskušenja i putovanja u Rumunjsku, igrači mostarskog kluba željni dokazivanja, žele nastaviti pobijeđivati u domaćem prvenstvu u kojem brane naslov prvaka.

''Europski susreti su iza nas. Zadovoljni smo načinom na koji smo se predstavili u Devi. Pobijedili smo domaću momčad u do kraja ispunjenoj dvorani, uz poraze od Araza i St. Andrewsa. S favorizovanim Azerbejdžancima koji se dobro nosili sve do samog kraja, dok smo protiv Maltežana posustali nakon isključenja našeg kapetana. Sve u svemu, bilo je to odlično iskustvo za nas'', kaže Josip Bošković.

Očekuje pobjedu i na sutrašnjoj utakmici.

Dobro smo otvorili sezonu, a sad želimo nastaviti pobijeđivati i prikupljati bodove kako bismo zasjeli na čelo ljestvice. Respektiramo domaćina, riječ je o kvalitetnom protivnikom, ali uz pravi pristup siguran sam da ćemo odigrati kvalitetno, a ja iskreno vjerujem da će to biti dovoljno za pobjedu'', najavio je Bošković.

Stručni stožer Mostaraca u Banovićima može računati na sve igrače. Susret počinje u 17.00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close