KK Zrinjski

Marija Mandić prvakinja Hrvatske

U kategoriji učenice -40 kg Marija Mandić je suvereno pobijedila u 4 borbe i postala prvakinjom Hrvatske.
Sport / Ostali sportovi | 16. 04. 2018. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju 14 i 15. travnja 2018. godine u Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe učenike, učenike i mlađe kadete.

Na turniru je nastupilo preko 550 natjecatelja iz 84 kluba. Na ovom turniru Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa 5 natjecatelja.

U kategoriji učenice -40 kg Marija Mandić je suvereno pobijedila u 4 borbe i postala prvakinjom Hrvatske. Prvim mjestom je osigurala nastup na Balkanskom prvenstvu koje će se održati od 27-29.4.2018 u Beogradu gdje će braniti boje Hrvatske.

Foto: KK Zrinjski / 

Odličan rezultat je ostvarila i Dora Rezić koja je postala vice prvakinja Hrvatske nesretno izgubivši u finalu i tako osvojivši srebreno odličje u kategoriji mlađih kadetkinja -45 kg.

Odlični rezultati su kruna uspiješne sezone u kojoj je karate klub Zrinjski nastupio na preko 20 turnira i osvojio preko 200 razlicitih odlicja. Nadamo se i odličju sa Balkanskog prvenstva sa čime bi uspiješno zaključili odličnu sezonu.

Trener Marko Opančar je iznimno zadovoljan rezultatima uz žal za jos boljim rezultatom ostalih natjecatelja kojima je prije svega nedostajalo zrnce sportske sreće u borbi za odličja.

Foto: KK Zrinjski
Kopirati
Drag cursor here to close