'Kup Jadrana'

Judo klub Borsa: Mostarci odnijeli medalje na natjecanju u Splitu

Sportska dvorana "Gripe" povodom spomenutog natjecanja okupila je 54 judo kluba iz 12 zemalja, a natjecalo se 503 natjecatelja, priopćeno je iz kluba.
Sport / Ostali sportovi | 25. 06. 2018. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Judo klub Borsa na natjecanju u Splitu

Nakon što su proteklog vikenda mladi džudaši Borse nastupali na tri međunarodna judo turnira u Poljskoj, Makedoniji i Albaniji, te su uspješnim nastupima svi okićeni odličjima, već ovog vikenda nastup su zabilježili na međunarodnom judo turniru "Kup Jadrana" koji je čak 28. put održan u Splitu.

Sportska dvorana "Gripe" povodom spomenutog natjecanja okupila je 54 judo kluba iz 12 zemalja, a natjecalo se 503 natjecatelja, priopćeno je iz kluba.

 Judo klub "Borsa" predstavljalo je 12 natjecatelja, a medaljama zlatnim su se okitili: Josipa Brvenik (zlato i u konk. starijih), Monika Zadro i Mate Drežnjak. Srebrene medalje u Mostar su donijeli: Darijan Faletar, Petar Frljić, Aneta Kraljevic (srebro i u konk. starijih), Tvrtko Slokar, Ana Ujdur, dok su broncu uzeli: Helena Čule, Monika Zadro (dupli start), Mate Drežnjak (dupli start).

Stariji uzrasti judo kluba "Borsa" sudjelovali su i na međunarodnom judo kampu u Banja Luci, stoji u priopćenju.

Mediteranske igre koje se održavaju u Tarragoni (Španjolska) i okupljaju preko 4.000 sportaša iz 26 zemalja. Na igrama je 31 sport. BiH će imati veliki broj predstavnika, među kojima je 6 džudaša. Član judo klub Borsa Petar Zadro nastupati će u kategoriji do 66 kg.

Kopirati
Drag cursor here to close