Mostar SG Staklorad

De Souza: Protiv Leotara po četvrtu pobjedu

Četvrtoj pobjedi u nizu za Mostar SG Staklorad nada se i jedna od ponajboljih igrača mostarske momčadi Brazilac Daniel Marinho De Souza
Sport / Ostali sportovi | 23. 10. 2017. u 13:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treća pobjeda u nizu u Premijer ligi BiH Mostar SG Staklorad ostvario je na gostovanju kod Željezničara u Sarajevu rezultatom 4:1. Jedan od ključnih igrača u pobjedi i ovog puta bio je Brazilac Daniel Marinho De Souza. On je ujedno bio i strijelac jednog od četiri pogotka u dvorani SD Novo Sarajevo.

''Igramo dobro, rezultati nas prate i svi smo zadovoljni. Što se tiče subotnje utakmice, mogu kazati prije svega da je domaćin bio izuzetno korektan, kao i da smo mi od početka do kraja bili bolji protivnik i zasluženo pobijedli'', kaže De Souza.

Vremena za odmor nakon Željezničara je jako malo. Nakon europskih iskušenja u Rumunjskoj, Mostar SG odigrao je u sedam dana tri utakmice, a već u srijedu slijedi i četvrta. Protivnik na domaćem terenu je momčad Leotara, nakon čega slijedi derbi protiv Centra sljedećg vikenda. De Souza se nada pobjedi i nad momčadi iz Trebinja.

''Još jedna teška utakmica i kvalitetan protivnik. Ovog puta smo domaćini i nadamo se novoj pobjedi. Smatram da imamo kvalitetu igrati i bolje od onog što smo dosad pokazali'', dodao je Brazilac u redovima Mostar SG Staklorada.

Vrijedi spomenuti da je ulaz i na utakmicu protiv Leotara besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close