Dani Berbe grožđa"-"Bože Gagro

Četiri medalje za HAK Zrinjski na atletskom mitingu u Čitluku

U Čitluku su za HAK Zrinjski nastupila 23 atletičara/ke osvojivši jednu zlatnu i tri srebrene medalje.
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2021. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U odličnoj organizaciji AK Brotnjo na stadionu Bare u Čitluku 18. rujna 2021. god. održan je tradicionalni 16. Međunarodni miting "Dani Berbe grožđa"-"Bože Gagro".

Miting je okupio veliki broj atletičara/ki iz cijele Bosne i Hercegovine kao iz Hrvatske i regije.

Za HAK Zrinjski nastupila su 23 atletičara/ke u raznim disciplinama i kategorijama s dosta jakom konkurencijom osvojivši 1 zlatnu i 3 srebrene medalje.

Sam završetak atletske sezone, trenutno najbolja bosanskohercegovačka troskokašica Ana Dorotea Markić završila je uspješnu sezonu prvim mjestom i zlatnom medaljom u konkurenciji seniorki i pokazala da je nenadmašiva u ovoj disciplini.

Srebrenu medalju osvojila je najmlađa atletičarka Zrinjskog Andrea Kostić odličnom utrkom na 60 metara osvojivši drugo mjesto u dosta jakoj konkurenciji mladih limačica.

Srebrom se okitila i Marta Karlušić u kategoriji cicibanki jakom utrkom na 200 metara, s odličnim rezultatom i novim osobnim rekordom.

U odličnoj utrci na 600 metara, drugo mjesto i srebrenu medalju osvojio je Ivano Mikulić u konkurenciji cicibana, pokazavši veliki talenat za ovu disciplinu.

Odlične rezultate i nekoliko osobnih rekorda ostvarili su i ostali članovi Zrinjskog što obećava još vise odličnih rezultata i medalja na sljedećim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close