Jedan od najboljih igrača u BiH

Bilal Jelić pojačao Mostar SG Staklorad

Jedan od najboljih futsal igrača u BiH pojačao je Mostar SG Staklorad.
Sport / Ostali sportovi | 11. 10. 2018. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilal Jelić novo je pojačanje Futsal cluba Mostar SG Staklorad, objavio je aktualni prvak BiH. 

Jelić je u mostarski klub došao iz sarajevskog Centra, a u četvrtak je odradio prvi trening s novim suigračima.

''Zadovoljan sam ovime što zatičem u ovom klubu. Došao sam u malom fizičkom zaostatku, ali ćemo pravim radom sve brzo nadoknaditi. Očekujemo da ćemo osvojiti naslov prvaka, da još dugo budemo prvaci Bosne i Hercegovine i da napravimo europski iskorak'', kazao je Jelić.

Pregovori su trajali dugo.

''Ideja ili obostrana želja za suradnjom davno se pojavila. Još ljetos sam bio blizu, a sad smo sve lako završili. Zahvaljujem svima, a posebno direktoru Mirsadu Fazlinoviću, koji je najzaslužniji što sam danas ovdje'', dodao je Jelić.

Prezadovoljan je i direktor kluba Mirsad Fazlinović.

''Nastavljamo praviti momčad od najboljih igrača u zemlji i zemljama regije. Bilal Jelić jedan je od najboljih u Bosni i Hercegovini, predstavljat će veliko pojačanje i nama je zadovoljstvo što je naš novi član. Želimo mu dobrodošlicu, uvjereni da će se brzo uklopiti i biti jedan od naših najboljih igrača'', rekao je Fazlinović.

Momčad je u četvrtak nastavila pripreme nakon nastupa u Glavnoj rundi Lige prvaka.

''Iako nismo prošli u sljedeću rundu, zadovoljni smo nastupom. Bili smo adekvatan rival klubovima koji imaju ogromne proračune. Još jedno dragocjeno iskustvo za nas'', zaključio je Fazlinović.

Kopirati
Drag cursor here to close