Prijestolnica BH futsala

Mostarski klubovi i dalje neprikosnoveni

Vodeći sastav lige je svladao Brotnjo na domaćem terenu 5:2, a Zrinjski je nakon dva vezana poraza uhvatio pravi ritam
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2019. u 22:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velikih iznenađenja u susretima trinaestog kola Premijer Futsal lige BiH nije bilo. Mostarski dvojac je bez problema stigao do novih bodova, pa je situacija na vrhu ljestvice ostala ista. Mostar SG kao prvoplasirani sastav ima 34, Zrinjski 27.

Vodeći sastav lige je svladao Brotnjo na domaćem terenu 5:2. Prvo poluvrijeme je bilo poprilično izjednačeno. Jelić je osigurao početnu prednost aktualnih prvaka, ali su gosti uzvratili preko Pantića. Zahvaljujući Pavloviću, Mostar SG je na odmor otišao s prednošću od jednog gola. Gosti su se vratili i drugi put nakon gola Vesića (Odak), ali treći nisu pa su Radmilović i još jednom Pavlović osigurali jedanaestu pobjedu svom timu.

Zrinjski je nakon dva vezana poraza uhvatio pravi ritam, trijumf u Vojkovićima je bio treći uzastopni u kratkom razdoblju računajući i susret četvrtfinala Kupa. Marin Suton je bio prvo ime susreta s tri gola, dva su dodali Bošković i Sesar, dok su po jednom u strijelce upisali Livaja i Vlaho za krajnjih Tango - Zrinjski 3:9.

Centar je protiv Kaskade poveo, a onda je do kraja utakmice pretrpio težak poraz rezultatom 6:1, dok je pomalo iznenađujuće Seljak izgubio bodove na domaćem terenu. U tvrdoj utakmici Salines je došao do dva gola prednosti zahvaljujući Isanoviću Imširoviću, a onda je Seljak preko Bartulice prepolovio zaostatak. Ipak, u preostale tri minute domaći igrači nisu uspjeli više ništa napraviti. Nakon ovog kola Seljak je na trećem mjestu s 22 boda, Salines ima 21, koliko i petoplasirani Centar.

Posljednje mjesto koje vodi u doigravanje drži Kaskada. Momčad iz Gračanice ima isti broj bodova kao i Brotnjo, dvadeset, ali nešto bolju gol razliku. I dok su Mostar SG i Zrinjski sigurni na prva dva mjesta, borba za preostala četiri će biti izuzetno zanimljiva s obzirom na to da imamo pet klubova unutar jednog boda.

Kopirati
Drag cursor here to close