Tajlandski boks

Mostarac Petar Drežnjak putuje na Svjetsko prvenstvo u Tajland

Petar je većinski dio priprema za svjetsko prvenstvo odradio u matičnom klubu MTC Hunter iz Mostara, kao i klubovima Slava MMA, Body Zone i KTB Split ...
Sport / Ostali sportovi | 19. 07. 2019. u 21:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Drežnjak je novo ime kluba tajlandskog boksa Hunter iz Mostara koji je pored Marina Čarapine izborio odlazak na Svjetsko prvenstvo u tajlandskom boksu.

Petar je mladi mostarski borac u teškoj kategoriji (+91) kojemu je san postati profesionalni prvak svijeta u tajlandskom boksu.

Tajlandskim boksom se bavi više od šest godina, a nakon osvojenih brojnih prvenstava Hrvatske dobio je poziv izbornika reprezentacije da nastupi na Svjetskom prvenstvu u tajlandskom boksu koje se ove godine održava od 19. do 29. srpnja u prijestolnici Tajlanda Bangkoku.

"Pripremem se za svjetsko prvenstvo već više od dva mjeseca i iznimno sam motiviran. Očekujem jaku konkurenciju i dati ću sve od sebe da pokažem svoje znanje i vještinu tajlandskog boksa. Naporno sam trenirao i nadam se da ću u Bangkoku ostvariti vrijedan rezultat", kazao nam je Petar Drežnjak, mladi mostarski borac.

Petar je većinski dio priprema za svjetsko prvenstvo odradio u matičnom klubu MTC Hunter iz Mostara, kao i klubovima Slava MMA, Body Zone i KTB Split.. Kako sam kaže osjeća se odlično i jedva čeka da se bori sa najboljim borcima svijeta u tajlandskom boksu. U pripremnom razdoblju svakodnevno je trenirao po dva puta na dan. Ujutro bi radio na kondiciji, dok bi u večer radio na tehničko-taktičkom dijelu.

"Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli u pripremama, prvenstveno svojim trenerima Miri Velagiću, Dariju Jurišiću i Slavenu Planiniću, sparing partnerima i sponzorima kao i obitelji koja mi je uvijek podrška", kazao je Drežnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close