Prigodna svečanost

Mostar: Zahvalnice i domjenak za podršku Veležu

Prijateljima, sponzorima i pokroviteljima dodijeljene su zahvalnice, a nakon službenog dijela, večer je nastavljena uz domjenak i druženje.
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivački klub 'Velež' organizirao je u petak navečer prigodnu svečanost sa prijateljima kluba i sponzorima prvog međunarodnog plivačkog mitinga 'Velež cup 2018.' koji je održan prošlog vikenda u Sarajevu.

Na svečanosti u Centru za kulturu uručene su zahvalnice svima koji su pomogli održavanje tog natjecanja koje je ocijenjeno kao veoma uspješno i koje je, prema riječima organizatora, bilo najmasovnije natjecanje do sada u BiH.

Predsjednik Plivačkog kluba 'Velež' Zlatko Dužević uoči svečanosti za Bljesak.info je rekao: "Mi smo prezadovoljni kako je miting protekao. Ovo je bio jedan od najmasovnijih, ako i ne najmasovniji miting u BiH. Sudjelovalo je više od 470 plivača i plivačica iz 29 klubova iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Oboreno je nekoliko državnih rekorda, a naš klub je osvojio 47 medalja. Nakon ovoga plivači i plivačice 'Veleža' započinju pripreme za državno prvenstvo koje će biti održano u ožujku u Sarajevu".

Napomenuo je kako je ovo natjecanje održano u Sarajevu, jer u Mostaru nije bilo uvjeta za održavanje natjecanja na ovom nivou, odnosno još uvijek ne postoji olimpijski bazen sa popratnim sadržajima.

Prisutnima se kratko obratio ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko - neretvanske županije Rašid Hadžović čije je ministarstvo također pomoglo održavanje tog mitinga. Hadžović je rekao: "Bez entuzijazma i želje uprave kluba i roditelja, ovaj klub sigurno ne bi bio ovako uspješan. Čestitam na uspješnom organiziranju mitinga i želim im još mnogo sportskih uspjeha. Ministarstvo na čijem sam čelu je pomagalo klub, a to će raditi i ubuduće, u skladu s mogućnostima".

Prijateljima, sponzorima i pokroviteljima dodijeljene su zahvalnice, a nakon službenog dijela, večer je nastavljena uz domjenak i druženje.

Kopirati
Drag cursor here to close