Zadnje natjecanje

Bh. body building tim spreman za Svjetsko prvenstvo

Na tom svjetskom natjecanju, boje BiH branit će Elma Škaljić, Igor Koluder i Borislav Stjepanović.
Sport / Ostali sportovi | 14. 10. 2019. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Sa natjecanja u Srbiji

Nakon velikog uspjeha i osvajanja čak sedam zlatnih medalja na Balkan Open prvenstvu u body buildingu i fitnessu, održanom prije šest dana u Srbiji, članovi bh. tima intenzivno se pripremaju za naredni veliki izazov – Svjetsko natjecanje, koje će 19. listopada biti održano u Sloveniji, u okviru međunarodne IBFF federacije.

Riječ je o najjačem i zadnjem natjecanju u okviru navedene svjetske body building i fitness federacije u ovoj sezoni, prenosi portal starmo. Na tom svjetskom natjecanju, boje BiH branit će Elma Škaljić, Igor Koluder i Borislav Stjepanović.

Iz bh. tima se zahvaljuju Sportskom savezu Grada Mostara, čiji je predsjednik Senad Kevelj, zatim su zahvale uputili i članu Upravnog odbora SSGM-a, Adilu Šuti, generalnoj tajnici Mirjani Bošnjak, te glavnom sportskom menadžeru saveza, Dženanu Šuti.

Članovi bh. tima također se zahvaljuju i Branku Todoroviću, te Nusretu Čustoviću, konsultantima ekipe, te fizioterapeutu Almedinu Zolju. Nesebičan doprinos u realizaciji odlazaka na natjecanje dao je i Ridvan Şimşek. Zahvaljuju se i ogranku NABBA WFF federacije Srbije.

Što se tiče članova bh. tima, ovo natjecanje predstavlja prekretnicu i u još jednom smislu: bit će ovo posljednji put da se Elma Škaljić, inače predsjednica bh. ogranka IBFF-a, natječe u amaterskoj konkurenciji, jer već od naredne godine kreće sa nastupima na profesionalnom nivou, nakon što je upravo na natjecanju u Srbiji osvojila titulu apsolutnog ženskog šampiona, čime je osvojila prestižnu međunarodnu Pro Card profesionalnu licencu.

Ujedno, Elma Škaljić je trenutno jedina natjecateljica iz BiH koja trenutno posjeduje prestižnu pro-kartu svjetske fitness federacije WFF.

Kopirati
Drag cursor here to close