Mali oglasi

Umbrella Električna Elektronska cigareta AIR Pod Mod

7 KM
Vegas prije 1 tjedan
Kopirati

Umbrella AIR je prelijepo dizajniran POD MOD uređaj skladnih dimenzija i odličnih performansi. Napravljen je od kombinacije aluminijuma i kože. Pokreće ga baterija od 1500mAh, a maksimalna izlazna snaga mu je 40W.

Umbrella AIR je dizajniran kako za početnike koji žele vrlo kvalitetan uređaj koji se lako koristi i održava, tako i za one iskusnije koji žele jedinstven i kompaktan uređaj koji daje velike mogućnosti. U zavisnosti od grijača koji se koristi možete odabrati MTL (Mouth to Lung) ili DL (Direct to Lung) način korištenja, a preko podešavanja prilagoditi izlaznu snagu svojim potrebama.

Uz ovaj uredjaj preporučuju se za korištenje Umbrella Basic i Umbrella OLE tečnosti, kao i ostale tečnosti čiji je odnos PG:VG 50:50. Uz grijač od 1,2ohm mogu se koristiti i Umbrella NicSalt tečnosti. Uz grijač od 0,4ohm se mogu koristiti Umbrella Premium tečnosti i ostale tečnosti koje sadrže više od 50% VG-a.

 Dostupne boje: Crvena, Plava, Svijetlo braon, Tamno braon

Garancija: 3 mjeseca

Karakteristike:

Dimenzije: 91 x 34 x 27mm
Kapacitet baterije: 1500 mAh
Kapacitet POD tanka: 2ml
Težina: 90g
Maksimalna izlazna snaga: 40W
Specifikacija punjača: 2A / 5V

Sadržaj paketa:

1 x Umbrella AIR baterija
1 x Umbrella AIR POD tank
1 x Umbrella AIR grijač 1,2ohm
1 x Umbrella AIR grijač 0,8ohm
1 x Type C USB kabal za punjenje

Otključavanje / zaključavanje:
Umbrella AIR elektronska cigareta se otključava uzastopnim, brzim pritiskanjem tastera 5 puta za redom. Na isti način se i zaključava. Kada je Umbrella AIR otključan, na LED displeju se prikazuju sljedeće informacije:
Izlazna snaga, otpor grijača, broj povlačenja i nivo napunjenosti baterije.

Korištenje:
Neophodno je držati pritisnut taster za aktivaciju dok se elektronska cigareta koristi. Naša je preporuka da muštiklu prinesete ustima i onda pritisnete taster za aktivaciju. Kada prestanete sa povlačenjem, otpustite taster.

Sipanje tečnosti:
Izvadite POD tank jednostavnim povlačenjem. Otvorite gumeni čep, koji se nalazi na dnu POD tanka i kroz otvor sipajte tečnost. Vratite gumeni čep na svoje mjesto i provjerite da li je dobro legao na otvor. Vratite POD tank na bateriju i sačekajte 5 minuta kako bi grijač dobro upio tečnost.

U ponudi imamo i:

 Umbrella AIR Pod tank 2ml   -  7,00KM

Umbrella AIR Grijač RDL 0.8Ω   -  7,00KM

Umbrella AIR Grijač MTL 1.2Ω  -  7,00KM

Umbrella AIR Grijač DL 0.4Ω  -  7,00KM

Kontakt:

Slični oglasi

Drag cursor here to close