Literarni natječaj 'Ostani doma!'
Udruga roditelja Naša djeca 2014. objavljuje natječaj za učenice i učenike osnovnih škola s područja HNŽ-a.

Literarni natječaj 'Ostani doma!'

Sci-Tech / Obrazovanje | 31. 03. 2020. u 16:07 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga roditelja Naša djeca 2014. objavljuje  natječaj za  sve učenice i učenike osnovnih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije.

Potičući društvenu odgovornost, ljubav prema pisanju, učenju i svladavanju novih informatičkih znanja objavljujemo literarni natječaj na temu:

''Ostani doma!''

Dragi osnovci pišite nam kako živite u ovim izvanrednim okolnostima. Nedostaje li Vam odlazak u školu? Nedostaje li Vam susret s najboljom prijateljicom, prijateljem? Nedostaje li  Vam najdraža učiteljica, nastavnik? Nedostaje li Vam izlazak u dvorište, na igralište, proslava rođendana? Što je za Vas ljubav, sloboda? Na koji način brinete na Vaše starije bake, djedove, susjede?

Otvorili smo neka pitanja, a vi svojim temama istražujte, otkrijte nam o čemu razmišljate, kako vidite svijet oko sebe, znamo da to možete!

Pravo sudjelovanja na natječaju „Ostani doma“ imaju sve učenice i učenici  koji osnovno obrazovanje pohađaju na prostoru Hercegovačko-neretvanske županije.

Učenici svoje radove dostavljaju sa svojih email adresa, na email Udruge [email protected] . Uz priloženu datoteku potrebno je navesti ime, prezime, razred koji pohađa, naziv škole. Tekstovi moraju biti napisani na računalu, na najviše dvije stranice teksta.

Natječaj je otvoren od 30. ožujka do 12. travnja 2020. godine.

Vjerujemo kako će naš stručni žiri u sastavu: dramski pedagog i ravnateljica Lutkarskog kazališta Mostar Ružica Bošković , književnik - urednik na portalu bljesak.info  Berislav Jurič i Boris Čerkuč, novinar – urednik na Radiju Dobre Vibracije imati zatrpane inboxe.

Nagradit ćemo tri najbolja rada:

  1. mjesto – tablet
  2. mjesto - wireless zvučnik
  3. mjesto - slušalice

Djeco slušajte svoje roditelje, učiteljice, nastavnike, aktivno sudjelujte u nastavi na uspostavljene načine, budite dobro i zdravo i naravno

Ostanite doma!

Kopirati
Drag cursor here to close