Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju

BACK TO SCHOOL: Nagradni natječaj od 03. do 25.09.2018.

I ove godine na policama Mepas Malla vas čeka sve što je potrebno školarcima za uspješnu i sretnu školsku godinu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 19. 09. 2018. u 15:51 Tekst: Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Back to school

Povratak u školske klupe nikad nije bio lakši, zato uz Mepas Mall krenite kroz zabavnu školsku avanturu! Nadamo se da ste spremni za sve pogodnosti i iznenađenja koja vas očekuju! I ove godine na policama Mepas Malla vas čeka sve što je potrebno školarcima za uspješnu i sretnu školsku godinu.

Praktični ruksaci, bogata ponuda kvalitetnog školskog pribora, trendy odjevni komadi i veliki izbor udobne i kvalitetne obuće riješit će vas slatkih briga, a školarci će ih s veseljem nositi tijekom cijele godine.

Za što zanimljivije učenje pobrinuli su se veseli uzorci na školskom priboru i bilježnicama. Neka svako učenje bude nezaboravno iskustvo ispunjeno zabavnim i korisnim sadržajem. Tu su i fenomenalne knjige u kojima su ispisane najljepše priče, a uz koje će školarci zasigurno uživati te ispuniti slobodno vrijeme na najbolji način.

Opremite se od glave do pete, u velikom izboru bogate ponude kvalitetne i trendy odjeće u kojoj ćete svi pronaći nešto za sebe. Najbolja oprema, te udobne trenerke i sportske tenisice čekaju da u njima zaigrate mnoge sportove. Za hladne zimske dane očekuju vas udobne čizmice i tople jakne koje će vas oduševiti na prvi pogled i grijati tijekom cijele zime.

Dobrim vijestima nema kraja, zato pogledajte što vas čeka klikom na link  http://bit.ly/back_to_school_mepasmall

Ukoliko obavite kupovinu do 25.09. očekuju vas vrijedne nagrade! Ostvarite kupovinu u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20 KM i krenite u borbu za fenomenalne nagrade. Uz malo sreće postanite vlasnici bogatih nagrada koje je za vas osigurao Techno Shop. Uz novi laptop ili tablet koji imate priliku osvojiti, školarci će kombinirati igru i učenje, a rješavanje zadataka će biti zanimljivije. Odličan način da djeca razvijaju nova znanja i vještine van učionice i spremni dočekaju nove školske izazove.

Spojite ugodno s korisnim, uživajte u shoppingu, kliknite na aplikaciju http://bit.ly/back_to_school_2018_ i osvojite fantastične nagrade!

Neka cijela školska godina bude zabavna avantura i za djecu i roditelje uz Mepas Mall!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close