Rutinski

Zrinjski pregazio Rudar, Bekić trostruki asistent

Razigrani Zrinjski bez ikakvih problema svladao je Rudar iz Prijedora s 3:0 te tako zadržao korak za vodećom Tuzlom.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2021. u 22:30 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su se pribojavali Rudara Plemići su bez ikakvih problema svladali goste iz Prijedora poslavši ih kući s tri gola u mreži. S ta tri sigurna boda Zrinjski je zadržao korak za vodećom Tuzlom City, a svoj položaj može popraviti u idućem kolu kada gostuje kod posljednjeg Radnika.
 
Zrinjski je bio uvjerljiv protiv Rudara, a mogao je biti i još uvjerljiviji, jer propustio je barem tri velike prilike. Rijedak pothvat napravio je i Almir Bekić koji je asistirao za sva tri pogotka domaćih.
 
Zrinjski je poveo vrlo rano, u 10. minuti. Almir Bekić ubacio je prizemnu loptu, a Dragan Juranović ju je zakucao u Ščekićevu mrežu. Domaći su praktično riješili pitanje pobjednika deset minuta prije poluvremena, kada je Igor Savić nakon kornera glavom pogodio mrežu Rudara.
 
Plemići su u prvih 45 minuta mogli zabiti još barem dva gola. Nemanja Bilbija je pogodio vratnicu, a udarac mladog Franka Sablića obrana Rudara izbila je s crte. 
 
Treći gol pao je u 58. minuti, opet je Bekić ubacio iz slobodnog udarca, a Hrvoje Barišić nadskočio je obranu gostiju i pogodio za konačnih 3:0. 
 
Trener domaćih Sergej Jakirović iznenadio je donekle poslavši 18-godišnjeg Franka Sablića od prve minute na teren. Sablić je igrao u špicu, a najbolji strijelac domaćih Nemanja Bilbija bio je odmah iza njega.
 
Sablić nije se uspio upisati u strijelce, ali je dobio veliki pljesak s tribina kada je izašao iz igre u 62. minuti.
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close